De Dierenarts

Allereerst van harte welkom op onze website!

Mijn naam is Maaike Grijpstra, sinds mijn vroege kinderjaren heb ik de brandende wens gehad om dierenarts te worden. Na het volgen van mijn studie Diergeneeskunde aan de Universiteit van Utrecht, heb ik in november 2004 mijn diploma behaald.

Sindsdien ben ik werkzaam geweest als zelfstandig waarnemend dierenarts. Dit betekent dat ik landelijk inzetbaar was voor het waarnemen van praktijken van collega’s tijdens vakantieperiodes en in geval van ziekte of zwangerschap.

Het waarnemen heb ik altijd met veel plezier gedaan, ik heb in veel “keukens” mogen meekijken en zo ruime ervaring met verschillende diersoorten in diverse praktijken opgedaan.

Na ongeveer 10 jaar als waarnemer te hebben gewerkt, ben ik in maart 2015 met mijn eigen praktijk HuisDierArts gestart.

HuisDierArts streeft er naar om u en uw huisdier de allerbeste zorg te geven!

Wij bieden extra service door de mogelijkheid om uw dier in zijn of haar vertrouwde omgeving te behandelen. Tevens beschikken wij over een mooie praktijkruimte in Oosterzee, waar u met uw huisdier(en) natuurlijk ook van harte welkom bent.

Daarnaast bieden wij u een gratis haal- en brengservice voor uw huisdier wanneer een bezoek aan de praktijk noodzakelijk is en bezorgen wij voeding en/of medicatie gratis bij u thuis.

Graag tot ziens!